Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Biopeptidové sérum - nejprodávanější produkt od Larens

Tento multifunkční peptidový sprej, který se stal neodmyslitelnou součástí péče o pokožku pro mnoho lidí. Důvod, proč je nejprodávanějším produktem značky Larens, je jeho univerzálnost a účinnost.

Unikátní složení Biopeptide Serum spreje

Klíčovou složkou je Biopeptide Complex, který je patentovaným souborem peptidů, které na pokožku působí třemi různými způsoby: signálním, uvolňujícím a transportním. Tyto peptidy stimulují tvorbu kolagenu, vyhlazují pokožku a transportují výživné látky hluboko do buněk. Působí dlouhodobě a výrazně zlepšují stav pokožky.

Všestrannost a komplexnost péče

Biopeptide Serum sprej je mimořádně všestranný. Může být aplikován na jakoukoli část těla. Je vhodný k péči o pleť obličeje, těla, nehty i vlasy. Díky ochranným a obnovujícím vlastnostem působí jako účinný společník pro různé aspekty péče o krásu. Jeho složení je navíc takové, že zajišťuje ochranu a hydrataci pokožky.

Synergie s Nutrivi vodou

K posílení účinků Biopeptide Complexu byla do přípravku přidána Nutrivi voda. Tato kombinace vytváří synergetický efekt, který umožňuje ostatním výživným látkám pronikat hlouběji do buněk. Nutrivi voda zajišťuje hydrataci pleti a posiluje ji, přičemž se navzájem doplňuje s Biopeptide Complexem.

Prospěch pro pokožku a tělo

Používání Biopeptide Serum spreje přináší řadu výhod. Intenzivně hydratuje pokožku a poskytuje pocit svěžesti. Díky antibakteriálním účinkům a protizánětlivým vlastnostem je ideální i pro letní období, kdy je pokožka více namáhána. Přidané koloidní stříbro, může dezinfikovat ranky a zklidnit podrážděnou pokožku.