Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Novinka pro zdravá střeva: Synbio Complex synbiotic s Triphala Booster

Nutrivi Synbio Complex & Triphala Booster je novinka, která skrývá přípravek typu dva v jednom. Když otevřeme balíček, najdeme v něm 2 x 30 kapslí dvou různých složení. Polovina je synbiotické, tedy kombinace probiotických bakterií s probiotickou živinou, druhou částí je ajurvédská směs rostlinných extraktů Triphala.

Zdravá střeva znamená zdravé tělo i mysl. Ano, na zdraví střev záleží, nejen na trávení a hladině příjmu živin, vitamínů, mikroživin. Zdravý, bohatý a rozmanitým střevní mikrobiom vás ochrání před alergeny, toxiny, zareaguje na infekce, zaměří se na krásnou pokožku a pohodu a odolnost vůči stresu.

Synbio Complex & Triphala Booster je novinkou od Nutrivi, komplexu, který podporuje správné fungování střev a trávicí soustavy. 

Co stojí za to o něm vědět?

Kapsle Triphala Booster obsahuje trojici benigních rostlinných extraktů, které jsou známé po staletí. Jsou doprovázeny akátovou vlákninou, v tomto případě slouží jako výživa probiotických bakterií.

Synbio Complex - obnovuje rovnováhu střev, čistí je, uvolňuje toxiny a připravuje je na osídlení koloniími charitativních bakterií. 

Tyto dva druhy kapslí, užívané dohromady, nejlépe večer, hned po jídle, přinesou výsledky po měsíci pravidelné suplementace, tedy po vyprázdnění jednoho balení! 

  • jediná kombinace synbiotického přípravku se směsí bylin Triphala na trhu
  • dvě různá balení doplňků stravy - pro dvojnásobnou podporu
  • preventivně doplní střevní mikroflóru
  • obsahuje 100 miliard CFU prospěšných bakterií a 9 různých kmenů „dobrých“ bakterií s fruktoligosacharidovou živinou
  • synergická směs extraktů ze tří rostlin: Amla, Bibhitaki, Haritaki, známá v Ajurvédě prospívá trávicímu systému, střev a celkové rovnováze organismu
  • doplněk z akáciové vlákniny podporuje kolonizaci střevKaždý z nich je bohatým zdrojem cenných fytosociátů, antioxidantů, vitamínů, aminokyselin, Zajímavé je, že jejich aktivity se posilují poté, co jsou spojeny v synergické trio.

Pro koho je Nutrivi Synbio Complex synbiotic s Triphala Booster určen?

Pro lidi, kteří se vědomě starají o své zdraví, kteří se zaměřují na prevenci, kteří se snaží udržovat fyzickou i psychickou pohodu.

V případě, že vám tělo vyšle řadu znepokojivých signálů, jako například:
poruchy trávení, nadýmání, pocit sytosti po jídle, snížená imunita, časté infekce, opakující se alergie, potravinové intolerance, rvalé kožní problémy, dermatóza, zabarvení, navíc jste pod vlivem chronického nebo zvýšeného stresu, pociťujete přetrvávající pocit vyčerpání a únavy, jste po antibiotické terapii - vaše střeva a trávicí systém potřebují okamžitou podporu.