Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Anti spot krém řeší pigmentové skvrny a rozjasňuje pleť

Nadaktivita melaninu, pigmentu v kůži má za následek nepravidelné koncentrace pigmentu: skvrny, pihy, zabarvení na jeho povrchu. Jaké jsou příčiny a co s tím lze dělat?

Příčiny pigmentace jsou různé, většinou souvisí s aktivitou slunečního záření, s věkem se zhoršuje, často jde o zbytky kožních onemocnění či akné. Je možné, že jejich vyrážka souvisí s hormonálním šílenstvím během těhotenství nebo v důsledku hormonální terapie či antikoncepce.

Pokud vaše pokožka vykazuje tendenci k odbarvení, a skvrny či pihy jsou na jejím povrchu spíše nežádoucími hosty, stojí za to do každodenní péče zavést přípravek, který si kromě denní dávky hydratace a výživy a regenerace poradí i s odbarvením.

ANTI SPOT FACE CREAM je lehký krém pro každodenní použití na pleť s problémem nerovného barev. Jeho receptura na kontrolu pigmentů rozjasňuje skvrny, aby byly méně viditelné, brzdí tvorbu nových, vyrovnává barvu pleti.

Účinky testovací skupiny přípravků ANTI SPOT jsou ohromující: rozjasňující vlastnosti odbarvení různého původu, vyrovnávací barvy a přípravky pro péči byly hodnoceny na úrovni OK. 80%, nebyly zaznamenány žádné případy podráždění kůže, 100% spokojenost s vlastnostmi aplikace a 100% chuť nakupovat produkty z řady. Pravidelně používán je účinný při vyrovnávání a prevenci vzniku nových pigmentačních skvrn na různých površích: hormonální, jizvy po akné, spálení,
 
Vedle prvku zaměřeného na problém nerovnoměrné pigmentace obsahuje přípravek složení složek s hydratačně-revitalizačním a zklidňujícím podráždivým účinkem. Díky tomu pleť nejenže získává jednotný tón, ale také vyhlazuje, elastuje a zpevňuje.

Faktem je, že KRÉM NA OBLIČEJ ANTI SPOT se dokonale vstřebává, je perfektní na make-up, má jemnou vůni.