Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Porazte pigmentové skvrny s ANTI SPOT krémem

Bojujete s skvrnami, zabarvením a nerovnoměrným odstínem pleti? Pigmentové skvrny jsou vedle vrásek a ztráty elasticity jedním z hlavních příznaků stárnutí pokožky. A jednotný tón pleti je žádoucím projevem krásné, mladistvě vypadající pleti. Přinášíme novinku Larens ANTI SPOT FACE CREAM - krém, který redukuje odbarvení pomocí receptury kontrolující pigment.

Speciálně vytvořená PIGMENT CONTROL FORMULA využívá synergii ingrediencí uznávaných v kosmetologii a dermatologii jako výjimečně účinné při bělící terapii, vyrovnávání barvy pleti.

Kyselina kojová - inhibuje aktivitu enzymu tyrosinázy, zodpovědného za odbarvení.

Vitamín C - v jedné z nejstabilnějších forem je eso v rozjasnění a antioxidaci.

Bakuchiol - nazývaný rostlinný retinol - účinně a bezpečně exfoliuje pokožku, vyrovnává barvu. Pravidelně se používá k odstranění pigmentačních skvrn různých pozadí: hormonální, jizvy po akné, spálení od slunce.

Krém Larens Antispot Face Cream je určen pro domácí použití, protože každodenní péče a návyky s ní spojené jsou klíčem k úspěchu terapie. Je to must have pro každodenní péči o pleť se sklonem k vzniku pigmentových skvrn a nenahraditelné pokračovaní profesionálního ošetření.