Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Nová peptidová Beauty sada

Tato sada je opravdovým skvostem, který skrývá pět základních produktů určených pro každodenní péči jakéhokoliv typu pleti. V Peptide Basic Beauty sadě najdete 5 unikátních přípravků Larens: dva oblíbené bestsellery a tři zbrusu nové produkty, vytvořené speciálně pro tuto sadu.
Co se skrývá v námořnické a bílé krabici? 

1. Larens Kolagen Peptide Face&Body Wash

Peptidovo-minerální gel pro čištění pleti, kterou jistě znáte. Jde o první čistící krok.

2. Larens Face Toner Peptide Basic

Je jednou z novinek, která obnoví rovnováhu pleti tím, že jí dodá sílu. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč je tonikum tak důležitý ve vaší každodenní péči? Přeskočili jste někdy tento krok, když jste si mysleli, že "je to jen tonikum"?  Pojďme si vyjasnit jakékoli pochybnosti: tonikum je klíčovým prvkem péče o pleť - obnoví její správné pH a udrží mikrobiologickou rovnováhu. Face Toner Peptide Basic, který najdete v kosmetické sadě Peptide Basic, plní svou roli skvěle. Díky tomu, že obsahuje peptidy rybího kolagenu, poskytuje velkou dávku kvalitní péče při tónování.

3. Biopeptide Seum Spray

Peptidový skvost, který chce mít každý. Oživí, zklidní, stimuluje regeneraci a posílí pokožku, připraví ji na další péči.

4. Oční sérum Peptide Basic

Novinka, která se postará o jemné oblasti kolem očí. Oční sérum Peptide Basic se postará o jemné oblasti obličeje, které si zaslouží zvláštní pozornost.

5. Hydro Face Cream Peptide Basic

Speciální prostředek, který se postará o hloubkovou hydrataci pokožky. Hydratace pleti je základ. A víte, jak je lze cítit (a vidět! ) ) účinky její kvality, dlouhodobé hydratace? Mladší vzhled a skvělý stav pleti, hladké vrásky, zdravá pleť, pevnost a hladký povrch. Proto Hydro Face Cream Peptide Basic, který najdete pouze v Peptide Basic Beauty sadě, dělá vše (a ještě víc! ) ) na nejvyšší úrovni!

Vyzkoušejte 5 krokovou péči a buďte nadšeni z perfektně pečované, krásné pleti!