Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Kosmetická sada Larens Basic Beauty Set

Tato sada je skutečným klenotem, který ukrývá pět základních produktů navržených pro každodenní péči jakéhokoli typu pleti. V Peptide Basic Beauty Set najdete až 5 unikátních přípravků Larens: dva oblíbené bestsellery a tři zbrusu nové produkty, vytvořené speciálně pro tuto sadu. Pojďme si je představit.

Co se skrývá v námořnické a bílé krabičce? 

1. Kolagen Peptide Face&Body Wash - peptidovo-minerální gel na čištění pleti, který jistě znáte. 

2. Face Toner Peptide Basic je jednou z novinek, které obnoví rovnováhu pleti tím, že jí dodá sílu. 

3. Biopeptide Seum Spray - bestseller, peptidový klenot, který chce mít každý. 

4. Oční sérum Peptide Basic - další produktová novinka, která se postará o jemná místa kolem očí. 

5. Hydro Face Cream Peptide Basic - premiérový produkt - speciální prostředek, který se postará o hloubkové hydrataci pokožky. 

Hydro Face Cream Peptide Basic

Hydratace pokožky je základ. A víte, jak je lze cítit (a vidět! ) ) účinky jeho kvality, dlouhodobě hydratační? Mladší vzhled a skvělá kondice pleti, hladké vrásky, zdravá pleť, pevnost a hladký povrch.
Hydro Face Cream Peptide Basic najdete pouze v Beauty Set Peptide Basic, dělá vše (a ještě víc! ) ) na nejvyšší úrovni!
Vyzkoušejte, kombinujte s jinou kosmetikou 5 krokovou péči Peptide Basic Beauty Set a buďte nadšení perfektně pečovanou, krásnou pletí

 Peptide Basic Eye serum


Zábavný fakt: nejtenčí a nejjemnější pokožka na tváři je kolem očí. Potřebuje speciální péči a péči z nějakého důvodu.
Jak se vlastně staráte o tuto citlivou oblast? Oční sérum Peptide Basic, jedna z našich produktových novinek, přímo z Peptide Beauty Basic Set je krémové sérum vytvořené speciálně pro péči o citlivou pokožku kolem očí.
Je jako citlivý speciální prostředek, který se postará o ty nejjemnější části pleti - redukuje vrásky, vyživuje, posiluje, zlepšuje mikrocirkulaci, a proto rozjasňuje stíny a snižuje otoky. Důvěřujte mu a využijte jeho jedinečné dovednosti.

Face Toner Peptide Basic

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč je tonikum tak důležité ve vaší každodenní péči? Přeskočili jste někdy tento krok s myšlenkou, že "je to jen tonikum"? Pojďme si vyjasnit jakékoliv pochybnosti: tonikum je klíčovým prvkem péče o pleť - obnoví její správné pH a udrží mikrobiologickou rovnováhu.
Face Toner Peptide Basic, který najdete v Beauty Set Peptide Basic, plní svou roli dokonale. Díky tomu, že obsahuje peptidy rybího kolagenu, poskytuje velkou dávku vysoce kvalitní péče při tónování.