Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Když se nemoc hlásí o slovo

Cítíte bolest v krku a začíná se spouštět rýma? Nepřemýšlejte a vemte si Nutrivi vitamín C! Proč je vlastně TENTO vitamín první volbou, když se objeví známky nemoci?


Životní molekula, jak se jí často říká, skutečně ovlivňuje aktivitu imunitního systému. Stimuluje fagocyty a lymfocyty, zvyšuje tvorbu imunitních cytokinů. Jeho nedostatek oslabuje vstřebávání železa, což vede k nižší imunitě proti infekci. Samozřejmě je potřeba v syntéze kolagenu, který buduje tolik tkání v těle.

Možná víte, že lidské tělo nemá schopnost ho produkovat - jen si ho musí vzít zvenčí. Nemoc je moment, kdy množství, které se z potravin získalo, nemusí být dostačující. A tady přichází doplnění.

Výběrem Nutrivi vitaminu C+ dodáte svému tělu vitamín C tak, jak ho příroda vytvořila (a ví, co potřebujeme). Pro nejlepší vstřebávání, aktivitu, účinky pochází vitamin C v tomto přípravku ze tří rostlinných zdrojů, proto jej doprovází (jako v přírodě) důležité fytokompoundy, antioxidanty. Pro zvýšení působení vitaminu C obsahuje složení také křemík z bambusových výhonků (podpora pojivové tkáně) a hesperidin a diosmin (pro cévy).

Ve zkratce: každá kapsle tohoto komplexu obsahuje směs připravenou působit se silou přírody.