Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Strie problém téměř každé ženy

Strie jsou viditelné linie nebo pruhy na pokožce, které se vyskytují jako důsledek rychlého roztažení pokožky. Obvykle se objevují na břiše, stehnech, hýždích, prsou nebo pažích. Pokud už strie máte, hledejte přípravky s obsahem Regestrilu. Tato jedinečná složka je známa svým potenciálem snižovat vzhled strií a zlepšovat texturu pokožky.


  • Regestril® je obchodní název pro komplex aktivních složek, který zahrnuje různé látky, jako jsou peptidy, minerály a rostlinné extrakty. Tato kombinace složek je navržena tak, aby pomáhala snižovat viditelnost strií a zlepšovala vzhled pokožky.

  • Regestril® působí na různých úrovních, aby pomohl redukovat strie a zlepšit stav pokožky.

  • Regestril® podporuje syntézu kolagenu, což je klíčový protein pro zdravou a pevnou pokožku. Tím pomáhá zlepšit elasticitu pokožky a snižovat viditelnost strií.

  • Regestril® má protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají omezovat zánět v oblastech postižených striemi. To může vést k vyhlazení a zjemnění textury pokožky.

  • Regestril® pomáhá regulovat produkci melaninu, pigmentu zodpovědného za barvu pokožky, což může přispět k vyrovnání tónu pokožky.

  • Regestril® může pomoci zmenšit šířku, hloubku a intenzitu strií, což vede k jejich méně výraznému vzhledu.


Pravidelné používání produktů s Regestrilem® vede k hladšímu a jemnějšímu povrchu pokožky. Díky podpoře tvorby kolagenu a elastinu Regestril® napomáhá pokožce získat mladistvější a pevnější vzhled.