Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Larens BIO Renew tissue face mask - BEZPEČNÝ produkt s okamžitým účinkem

LARENS BIO RENEW TISSUE FACE MASK přináší okamžité výsledky při obnově pleti. Ta je po aplikaci VIDITELNĚ omlazená, svěží, hydratovaná a zářivá. Hlavní efekty přichází po několika hodinách a vydrží několik dnů. Pro dlouhodobý efekt doporučujeme kůru alespoň čtyř masek v týdenních intervalech.

Složení masky

BIO-Placenta - rostlinná placenta (nazývaná také semenice) je zdroj vysoce koncentrovaných biostimulínů neboli biologicky aktivních molekul, které pronikají hluboko do kůže. Od 18. roku věku silně klesá tvorba růstových faktorů - nastává proces stárnutí. BIO-Placenta je inovativní komplex s obsahem pěti různých růstových faktorů: EGF, IGF-1, Acidic FGF, Basic FGF, VEGF a vitamín B9, které díky synergickému účinku stimulují obnovu buněk epitelu a fibroblastů. Má zpevňující účinek - zdokonaluje kontury obličeje, působí proti vráskám a stárnutí. Stimuluje syntézu kolagenu a růstových buněk, a tím pleť revitalizuje a podporuje obnovu pokožky.

Biopeptide Complex - komplex patentovaný společností WellU, obsahuje jedinečnou kombinaci oligo- a polypeptidů rybího kolagenu, které zajišťují okamžitou a dlouhodobou hydrataci všech vrstev kůže. Efektem jejich používání v kosmetice je pružné tělo, výplň rýh a nerovností pleti. Peptidy přenášejí aktivní složky do hlubších vrstev kůže. Mají energetizující vlastnosti, stimulují buňky kůže k tvorbě kolagenu a elastinu, zabraňují ochabování kůže. Jsou užitečné v boji s pigmentovými skvrnami, zesvětlují a vyrovnávají barevný tón pleti.

Phytodermina Lifting® - koncentrovaný roztok cyklické formy oligosacharidů. Má hydratační vlastnosti a poskytuje okamžitý liftingový efekt tím, že vytváří neviditelný film na pokožce a zlepšuje její povrchové napětí. Pleť je po jejím použití hladší, rozjasněná, získává přirozenou zářivost.

Jak masku používat

Použití této masky je snadné a rychlé. Stačí otevřít balení, aplikovat masku na čistou a suchou pleť a jemně ji přizpůsobit tvaru obličeje. Nechte působit po dobu doporučenou na obalu a poté ji odstraňte. Zbytky masky doporučujeme jemně vklepat do pokožky krku a dekoltu. Po použití budete příjemně překvapeni okamžitým efektem, který tato maska poskytuje.

LARENS BIO RENEW TISSUE FACE MASK je skvělým řešením pro ty, kteří hledají okamžitý efekt pro obnovu pleti. Díky kombinaci vědeckého výzkumu a přírodních složek, dokáže tato maska dodat vaší pleti svěžest, hydrataci a zářivý vzhled. S LARENS BIO RENEW TISSUE FACE MASK budete mít pleť, která okouzlí svým mladistvým vzhledem a zdravým leskem.