Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Historie značky Larens

Kosmeceutika Larens, jedna z význačných značek společnosti WellU, se řadí mezi úspěšné kosmetické produkty, které oslovují stále větší počet zákazníků po celém světě. Za tímto dlouhodobým úspěchem stojí řada klíčových faktorů, které vytvářejí pevný základ této značky a dělají z ní jedinečnou volbu pro péči o krásu.
Historie Larens sahá až do roku 2003, kdy byla značka známá jako "Collagen Beauty". Tehdy již byl klíčovým prvkem objev zpracování kolagenu z rybích kůží pomocí studené extrakce. Tato inovativní metoda umožňuje zachování původní struktury kolagenové mřížky (trojhelisa), což poskytuje kvalitní a účinný kolagen, podporující omlazení a regeneraci pleti.

Od roku 2010 přišla značka Collagen Beauty s inovací a přejmenováním na Larens. V této době začala Larens využívat svůj vlastní patentovaný Biopeptide Complex. Tento komplex bioaktivních peptidů a látek je schopný pronikat hluboko do pokožky a ovlivňovat procesy, které jsou zodpovědné za omlazení a regeneraci pleti. Co dělá tento komplex jedinečným je jeho menší náchylnost na teplotu, čímž si stále zachovává bioaktivní formu, což zajišťuje účinnost i při delším skladování.

I když Larens nenajdete v běžných obchodech s kosmetikou, drží si svou popularitu a stává se mezi zákazníky stále oblíbenějším. Úspěch této značky je z velké části spojen s úspěšným obchodním modelem, kdy je distribuce produktů zajištěna přes obchodní partnery společnosti WellU. 

Kromě inovace a kvality produktů má Larens také silnou filozofii. Společnost věří v kombinaci moderních vědeckých poznatků s přírodními zázraky, což umožňuje dosahovat vynikajících výsledků v péči o krásu. Larens se také zaměřuje na individuální přístup k zákazníkům a nabízí širokou škálu produktů pro různé věkové kategorie, typy pleti a specifické potřeby.