Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Nutrivi drinky a jejich historie výroby

Pro dlouhodobé udržení dobrého zdraví, je nutné o něj pečovat. Právě zde vstupují do hry, jako možné alternativní řešení, výživové doplňky Nutrivi, které nabízejí odbornou a holistickou podporu pro zdravý životní styl. Mezi nimi vynikají peptidové drinky Holistic a Physio Sport, které jsou skutečnými produktovými ikonami značky Nutrivi.


Výživové doplňky Nutrivi se řadí mezi významné hráče na poli podpory zdraví a wellness. Značka spojuje moderní vědecké poznatky s bohatstvím přírodních složek, aby vytvořila produkty, které skutečně mohou napomoci k dosažení lepšího zdraví a kvalitnějšího života.

První přípravky v řadě Nutrivi, obsahující přírodní bioaktivní peptidy, se objevily v roce 2012 a velmi rychle si získávají své příznivce.

Deklarované účinky: očista trávícího ústrojí, zvýšení pružnosti a hydratace pokožky, předcházení vzniku vrásek a pigmentových skvrn, posílení nehtů a vlasů, zásobení organismu dodatečnými antioxidanty, jejichž cílem je ochrana buněk, zpomalení procesů stárnutí mj. kostí, kloubů, krevních cév a jiných orgánů, účinné řešení osteoporózy (metabolická nemoc – řídnutí kostních tkání), zvýšení elasticity cév, posílení kloubů, obnovení chrupavek, přírodní antibiotikum

Rok 2016 přináší inovativní obal a "ostrý start". Potvrzuje se, že peptidové drinky jsou dokonalým příkladem toho, jak značka Nutrivi pracuje s holistickým přístupem k péči o tělo. Tyto drinky nejsou jen obyčejnými doplňky stravy, jsou to komplexní směsi, které zahrnují peptidy, minerály, vitamíny a další látky pro celkové zdraví.

Drinky podporují regeneraci tkání, kloubů a kostí, zlepšují stav pokožky, vlasů a nehtů, a posilují imunitní systém. podporují fyzickou výkonnost, urychlují regeneraci.

V 2018 se objevuje trojice peptidových drinků s širokým zaměřením od kvality pokožky, až po podporu zdraví. Bohužel přichází i problémy s udržením kvality.

Drinky totiž neobsahovaly ŽÁDNÉ konzervační látky. Přišlo dilema, zda problém vyřešit dodáním chemikálií nebo se dál držet filozofie propojení přírody a bezpečných technologií.

 Vědecká rada WellU intenzivně hledala řešení. Nakonec navrhla metodu lyofilizace, a tak se zrodila současná podoba Peptidových Drinků, a vy teď můžete bez potíží používat tyto nepochybně skvělé přípravky.