Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Péče proti působení UV záření a slané vodě

Jaká je prázdninová pokožka? Opálená, posetá půvabnými pihami, okysličená, zářící a zdravě prokrvená. Pamatujte však na to, že čemu za něj vděčíme, může i uškodit.

Nadměrné UV záření, slaná voda, drsný písek, suchý vzduch narušují rovnováhu funkcí pokožky, poškozují její obranné mechanismy, zbavují ji vlhkosti, urychlují degradaci kolagenních a elastinových vláken, narušují aktivitu melanocytů. 

Bez správné podpory je pokožka po létě suchá, drsná, ztrácí elasticitu, a tak se rychleji svrašťuje a stárne, je oslabená a bezbranná. 

Nenechávejte ji na holičkách. Vyčistěte ji, jemně osušte, postříkejte peptidovým sérem 𝐁𝐢𝐨𝐩𝐞𝐩𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦 𝐒𝐩𝐫𝐚𝐲. Na ještě vlhkou pleť aplikujte ultra hydratační 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐨 𝐁𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 a do pokožky těla vmasírujte sametový 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦

Používejte je pravidelně a pociťte hloubkovou, postupně se uvolňující hydrataci a výživu. Pokožka bude stimulována k regeneraci, hydrolipidová bariéra se posílí. Vaše pleť bude na nejlepší cestě k dosažení rovnováhy, která se projeví její... krásou!