Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

GLA Face Cream a Liftingový krém na obličej - absolutní kosmetické hity

Přemýšleli jste někdy, co mají společné dva absolutní hity od Larens: GLA Face Cream a Liftingový krém na obličej? Oba omlazují a fungují hluboce a dlouhodobě. 

V první řadě díky přítomnosti unikátního Liposomal  Collagen Complexu - peptidů rybího kolagenu v lipozomech, nasycení pokožky kolagenovým proteinem a také lipozomální kyselinou hyaluronovou, která dodává pokožce obrovskou porci dokonale absorbované vlhkosti. Obě jsou téměř 100% přírodní, obsahují pouze přírodní konzervanty, zvláčňující látky a další přísady, jako například. karagenian - tedy bezpečné "přírodní silikon" nebo aromatické složení bez alergenů.


Forma GLA Face Cream je velmi krémová, bohatá, a to díky 5 drahocenným olejům, které pokožku vyživí a posílí, nasytí ji bohatstvím fytosloučenin, mastných kyselin a vitamínů. Toto je skvělý produkt pro pleť, která potřebuje betonovou podporu, luxusní péči. Bude fungovat i jako záchrana v situacích vysychání, oslabení, porušení hydrolipidové bariéry.

Liftingový krém na obličej je světlejší, sametový, dokonale se vstřebává (dokonalý díky silně liftingujícím ingrediencím jako je Phytodermina H LiftingTM nebo Regestril), obnovuje napnutí, zpevnění, lifting a vyhlazení pokožky. Toto je ideální pro pleť s prvními známkami stárnutí, který úžasně voní.
 

Určitě si zamilujete obojí a budete je používat v závislosti na potřebách vaší pleti.