Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

PEPTIDOVÝ KOMPLEX pro imunitní systém Nutrivi Holistic

Horká NOVINKA už pro děti od 3let. Kolagenovo-peptidový vymazlený nápoj v 30 porcích pro naše tělo, které dává do potřebné rovnováhy pro jeho nejlepší fungování.

𝐇𝐨𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐏𝐞𝐩𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 je doplněk stravy inspirovaný čínskou medicínou, který přispívá k obnovení této rovnováhy v našem těle. A jak jinak než špičkové složení se 100% vstřebatelnosti!!
Holistický přístup k tělu je budoucnost. Nanotechnologií je příroda a šetrný způsob zpracování.
Obsahuje Astaxanthin – jeden z nejsilnějších antioxidantů v kombinaci s houbami Reishi, Maitake a Agaricus, lyofilizovanými peptidy rybího kolagenu, extraktem z borůvek, kurkumou a piperinem posiluje organismus a imunitu, a zároveň reguluje buněčný metabolismus. 

𝐇𝐨𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐏𝐞𝐩𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 doporučuje MUDr. Suchánek z IKEM


Nový 𝐇𝐨𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐏𝐞𝐩𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 obsahuje speciální kompozici 9 aktivních složek prémiové kvality, jejichž úkolem je přispívat ke správnému fungování imunitního systému, zmírňovat škodlivé působení volných radikálů, a tedy stimulovat obranyschopnost celého organismu v rámci prevence a v souladu s holistických přístupem ke zdraví.

Zkombinovali jsme cenné složky, bez zbytečných plnidel a přinášíme Vám je v podobě sáčků, které obsahují denní dávku podpory #collagenshot Díky této formě již jeden sáček zajišťuje množství aktivních složek odpovídající 7-9 kapslím doplňků stravy s obsahem těchto látek.

Z jednoho sáčku získáte porci nápoje s přírodní rybízovou příchutí. Balení obsahuje 30 sáčků, tedy množství určené na měsíc pravidelného užívání.

Nemyslíme si, že vás musíme přesvědčovat, že pravidelnost je klíčem k suplementaci a prevenci.