Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Liposomal Collagen Complex

Inovativní, první na světě kombinace přírodních peptidů a aminokyselin rybího kolagenu uzavřených v liposomálním nosiči, který je přenáší do hlubších vrstev kůže. Díky tomu působí intenzivněji a déle. Okamžitě redukuje vrásky a znatelně zahušťuje strukturu pokožky, iniciuje dlouhodobé regenerační procesy.


Proč jsou liposomy tak skvělým nosičem?


Díky lipidové dvojvrstvě je liposomové pouzdro identické s lipidovou dvojvrstvou kůže, tím je posílen transdermální transport složek uzavřených v liposomech a proces uvolňování látky je prodloužen – přípravek s liposomálním kolagenem funguje silněji a déle. To zaručuje, že se dostanou do hlubších vrstev kůže, kde dochází k procesům působení kolagenových proteinů.

Liposomy s LCC překonávají kožní bariéru, přenášejí aktivní složky, které jsou v nich uzavřené, hlouběji do kůže.

Účinky přípravků s Liposomal Collagen Complex na kůži


  • Zvýšení hustoty kůže, nasycení kůže bílkovinou – kolagenem, stimulace procesů regenerace (viditelné také na ultrazvuku).
  • Výrazné vyhlazení, zmenšení vrásek (viditelné také na ultrazvuku).
  • Efekt liftingu.
  • Ultrahydratační účinek.

Přípravky s Liposomal Collagen Complex jsou co nejblíže k přírodě a něžně pečují i o ty nejcitlivější typy pokožky. Během procesu výroby Liposomal Collagen Complex se nepoužívají žádná dráždivá nebo toxická rozpouštědla, emulgátory, kondicionéry a konzervační látky. Proto je přípravek bezpečný pro alergickou, citlivou pokožku, která vyžaduje zvláštní ošetření.