Přeskočit na hlavní obsah

Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: shopeek-cz-15

Moderní kosmeceutika a výživové doplňky


Vědci WellU vypracovali komplementární systém založený na jedinečných kosmeceutikách a nutraceutikách, které zlepšují kvalitu života. Produkty WellU jsou jedinečné ve světovém měřítku díky získávání přírodních, biologicky aktívních peptidů z vybraných druhů sladkovodních a mořských ryb metodou extrakce za studena.

Kosmeceutika a nutraceutika jsou obohacené o vysoko koncentrované, přírodní výtažky z rostlin a bylinek.

Pravidelné používání produktů zevnitř a zvenku přináší efekt synergie, která se projevuje procesy obnovy v celém lidském těle. Produkty nachází velmi široké uplatnění v kosmetologii, dermakosmetologii, nutraceutike (nové oblasti oblasti podpory regeneračních procesů). Bohatství komplexu přírodních peptidů, aminokyselin, bílkovin a přírodního kolagenu představuje revoluci.  Všechny látky obsažené v produktech WellU podporují správné fungování organismu.

Složky produktů Nutrivi a Larens pochází z ověřených a bezpečných zdrojů. Jejich vysoká kvalita je potvrzená výzkumem a efekty pravidelého používání. Vybrané složky umožňují sestavování jedinečných receptur nutraceutik a kosmeceutik tak, aby se navzájem doplňovaly.

ZDRAVÍ
Inovativní nutraceutika Nutrivi jsou zdrojem věčného mládí a zdraví. Synergie biopeptidů, aminokyselin, ovoce, zeleniny, bylinek a jiných aktivních látek tvoří jedinečné panaceum pro zachování dobré kondice organismu.

KRÁSA
Revoluce bez skalpelu se stala skutečností díky řadě Larens s biopeptidy. Potěšte se výsledky při používání, celosvětově nejúčinnějších kosmeceutik v prevenci proti stárnutí.